Mirë se vini në Agro Shqiponja

Agro Shqiponja është një kompani e cila merret me grumbullim,përpunim dhe kultivim te bimëve mjekësore aromatike dhe frutave të malit. Fillimisht kompania startoi në vitin 2008 si një biznes familjar duke grumbulluar disa lloje të bimëve dhe frutave te malit, ndërsa më vonë duke e përvetësuar këtë punë fillojë të rris gamën e produkteve si dhe të inkuadroj edhe fermerë të tjerë në kompani.

Mësoni më shumë lidhur me produktet tona

Aktiviteti ynë kryesor është grumbullimi, përpunimi dhe kultivimi i bimëve dhe fruteve të egra, më posht mund të informoheni me produktet tona.

Duke u ngarkuar…
 • Lule shqerre

  Lule Shqerre është një specie e përbashkët evropiane e familjes Asteraceae, shpesh konsiderohet si specie arketipale. Shumë bimë të lidhura gjithashtu ndajnë emrin “daisy”, kështu që për të dalluar këtë specie nga llojet tjera ajo ndonjëherë është e kualifikuar si margaritar i zakonshëm, margaritar ose margaritar anglez. Historikisht, ajo ka qenë e njohur Bellis perennisis […]

 • Kaqa

  Kaç është një variatet malor I cili mund të gjidet në Europ Amerik dhe Azi. Është një shkurre që normalisht varion nga lartësia 1-5 metra (3.3-16.4 ft), ndonse ndonjëherë mund të përplasë më shumë në kurora të pemëve më të larta. Rrjedhat e saj janë të mbuluara me thumba të vogla, të mprehta dhe të […]

 • Vargani

  Vargani është kërpudha basidiomycete, dhe llojet e tipit të klases Boletus. Shpërndarë gjerësisht në Hemisferën veriore në Evropë, Azi dhe Amerikën e Veriut, nuk ndodh natyrshëm në Hemisferën Jugore, megjithëse është futur në Afrikën Jugore, Australi dhe Zelandën e Re. Disa kërpudha evropiane të lidhura ngushtë që mendohet se janë varietete ose forma të B. […]

 • Manaferra

  Manaferra është një klasë e madhe dhe e larmishme e bimëve që lulëzojn në familjen e trëndafilit, Rosaceae, nënfamiljë Rosoideae, me 250-700 lloje. Mjedra, manaferrat janë të zakonshme, gjerësisht të shpërndara anëtarë të kësaj klase. Shumica e këtyre bimëve kanë burime drurore me trung  si trëndafil.

 • Mellaga e bardhe

  Althaea officinalis është një specie shumëvjeçare indigjene në Evropë, Azinë Perëndimore dhe Afrikën e Veriut, e cila përdoret si bimë medicinale dhe bimë zbukuruese. Një konfeksion i bërë nga rrënja që nga koha e lashtë egjiptiane, e  evoluar për trajtimin e ëmbëlsirave të sotme.

 • Dhelprake

  Dhelprakja është emri i zakonshëm i disa llojeve të kërpudhave në familjen e  Cantharellus. Ato janë ndër llojet më të populluara të kërpudhave të egra. Ato janë portokalli, të verdhë ose të bardhë. Në sipërfaqen më të ulët, nën kapakun e lëmuar, shumica e llojeve kanë kreshtat e ngjashme me grykën që drejtohen pothuajse në […]

Duke u ngarkuar…
Lartë

Partners Example

 • Agro USAID
 • IADK
 • Albinspekt