Ku & kush jemi ne?

Agro Shqiponja është një kompani, aktiviteti kryesor i së cilës është grumbullimi, përpunimi dhe kultivimi i bimëve aromatike dhe fruta malore. Fillimisht, kompania filloi në vitin 2008 si një biznes familjar duke mbledhur disa lloje të bimëve malore dhe frutave. Ne jemi të vendosur në fshatin Tërpezë në komunën e Malishevës.

Na dërgoni email

Për më shumë informacion rreth biznesit tonë, ju lutemi na dërgoni email