Duke u ngarkuar…

Malva sylvestris është një specie e gjethit  Malva në familjen e Malvaceae I njohur si mallow i zakonshëm për evropianët anglishtfolës, ajo fitoi emrat e zakonshëm të djathrave, mallow e lartë dhe mallow gjatë. Pasi ajo migroi nga shtëpia e saj amtare në Evropën Perëndimore, Afrikën e Veriut dhe Azi nëpërmjet tregtarëve anglisht folës.Mellaga e zez është një bimë e shëndetshme me lule të dukshme të purpurta të ndritshme, me venat e errëta; një bimë e bukur, e cila shpesh qëndron 3 ose 4 metra e lartë dhe rritet lirshëm në livadhe, shkurre dhe në fusha të pa përpunuara.

 

Kompania Agro Shqiponja për sezonë mund të siguroj përafërsisht 2 deri 3 ton.