Duke u ngarkuar…

Murrizi, i njohur si murrizi i zakonshëm ose murrizi i vetëm, është një specie vendase në Evropë, Afrikën veriperëndimore dhe Azi perëndimore. Ajo është paraqitur në shumë pjesë të tjera të botës. Ajo mund të jetë një farë e keqe.

Kjo specie është një nga disa që janë referuar si Crataegus oxyacantha, një emër që është refuzuar nga komuniteti botanik si shumë i paqartë.

Kompania Agro Shqiponja për sezonë mund të siguroj përafërsisht 1 deri 1.5 ton.