Agro Shqiponja

Puna e palodhur është padyshim çelësi i suksesit. Ajo që fitojmë duke djersitur ballin na jep lumturi më të madhe se ajo që fitojmë me një goditje fati. Si njerëz, ne dëshirojmë të arrijmë shumë gjëra në jetë, Asgjë nuk mund të fitohet pa punuar shumë.

Shiko Punen Tone

Dergesa e pare per ne Zvicer

   Dergesa e pare per ne Zvicer. Pasi eshte kuptuar rendesia e çajr…

Read More

Kamomili (lat. Matricaria chamomilla)

Kamomili (lat. Matricaria chamomilla) -Kjo bimë është e njohur dhe…

Read More

Hypericum perforatum

Hypericum perforatum Lulja e Balsanit njihet dhe përdoret që nga koh…

Read More

Trendafili i egër – KAÇA

  Trëndafili i egër, bima e mrekullisë! Ja sëmundjet e shumta…

Read More

Depresioni sezonal është një problem që shfaqet gjatë stinës së vjeshtës.

Depresioni sezonal është një problem që shfaqet gjatë stinës së…

Read More

MOLLË E EGËR (Malus Sylvestris)

  MOLLË E EGËR (Malus Sylvestris) 🍏Përmbajnë acide organik…

Read More

- TE FUNDIT NGA BLOGU -

Gjithqka reth AgroShqiponja

Depresioni sezonal është një problem që shfaqet gjatë stinës së vjeshtës.

Depresioni sezonal është një problem që shfaqet gjatë stinës së vjeshtës. Depresioni sezonal është një proble

Read More

Dimri duhet kaluar në shtëpi me një filxhan çaji dhe një libër të mirë.

Dimri duhet kaluar në shtëpi me një filxhan çaji dhe një libër të mirë. Gjatë sezonit më të ftohtë, nuk ka m

Read More

MOLLË E EGËR (Malus Sylvestris)

  MOLLË E EGËR (Malus Sylvestris) 🍏Përmbajnë acide organike , por më shumë kan acid metalik; 🍏Molla e egër

Read More

Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte. Mosha:17-30 vjeç

Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte. Mosha:17-30 vjeç   Ofrohet Kont

Read More

Kultivimi i BMA-ve per 2022-en.

Kultivimi i BMA-ve per 2022-en..   Fermeret qe jane te interesuar te vazhdojne kultivimin e bimeve dhe po ashtu te

Read More

Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte.

Mosha:17-30 vjeç

 

Ofrohet Kontrate pune 6 mujore ( Mundesi te vazhdimit te kontrates se punes)
Perparesi kane te interesuarit nga fshati Terpeze dhe Lladrovc.
Per te gjitha specifikat te kontaktohet ne viber& WhatsApp 044/403-715 049/407-166

Te interesuarit te paraqiten ne daten 25.03.2022 ne zyren e Agro Shqiponjes.

Suksese!
Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte. Mosha:17-30 vjeç


Kultivimi i BMA-ve per 2022-en..

 

Fermeret qe jane te interesuar te vazhdojne kultivimin e bimeve dhe po ashtu te tjeret qe jane te interesuar te kultivojne per here te pare ju njoftojme te lajmrohen nepermjet viber & whatsapp
+386 49 665 244‪
+383 49 269 773‬
Mundesia e bashkepunimit ofrohet per te gjitha Komunat. Ju lutemi te dergoni te dhenat tuaja ne menyre qe te behet perzgjedhja e tyre.

Gjithashtu ne fund te ketij muajit planifikohet nje takim me i detajuar rreth çertifikimit ne grup per fermeret e interesuar.

Ju urojme suksese!

 

 

 

Kultivimi i BMA-ve per 2022-en.