Si Filluam

Ne gurmbullimin e ketyre bimeve e kemi filluar qe nga viti 2008, ku deri me tani kemi arritur qe te perhapemi ne gjithe fshatrat e Malisheves si dhe ne komunat tjera.

Lista e produkteve:
Lloji i ndërmarrjes: Ndërmarrje mikro: më pak se 10 të punësuar
Lloji i veprimtarisë: Kultivimi i BMA-ve, Përpunues, Qendër Grumbulluese për BMA, Qendër Grumbulluese për PPJD
Standardet e implementuara: Organik

Produktet Pyjore Jo-Drusore

Produkti Gjendja e produktit Sasia vjetore (Ton) Statusi i produktit Lloji i paketimit
Aguliqe E tharë 0.8 Organik Thasë letre 25 kg
Murrizi E tharë 1 Organik Thasë letre 25 kg
Shtogu E tharë 1 Organik Thasë letre 25 kg
Barë pezmi E tharë 4 Organik Thasë letre 25 kg
Molla e egër E tharë 10 Organik Thasë letre 25 kg
Kaqa – Trëndafili I egër E tharë 10 Organik Thasë letre 25 kg

Bimët Mjekësore dhe Aromatike

Produkti Gjendja e produktit Sasia vjetore (Ton) Statusi i produktit Lloji i paketimit
Mullaga e zeze E tharë 5 Organik Thasë letre 25 kg, Kuti kartoni 10 kg
Kalendula E freskët 3 Organik Thasë letre 25 kg, Kuti kartoni 10 kg
Ciani E tharë 1 Organik Thasë letre 25 kg, Kuti kartoni 10 kg
Rigoni E freskët 5 Organik Thasë letre 25 kg, Kuti kartoni 10 kg
Barë Blete E tharë 5 Organik Thasë letre 25 kg, Kuti kartoni 10 kg

Llojet e bimeve:Aguliqe, Menta, Mullaga, Dellinja, Borinica, Molle e eger,  Lule shtogu, Qaj Mali, Kaqa e eger, Arnika, Bar Pezmi, Bliri, Lule Balsami, Kamomili, Rrush Ariu, Arnika, Murrizi, Dredheza e eger.

Ne Gjithashtu bejm grumbullimin dhe perpunimin e kerpudhave, bejm edhe kultivimin e perimeve.
Pas perpunimit te bimeve mjeksore armoatike-malore ne bejme edhe shitjen e tyre si ilaqe per shume semundje,te cilat kane nje efeket dhe cilesi te sigurt.
Per me shume informacione na kontaktoni ne numrat;
044/403-715 – 049/295-195
me pronar – Shefqet Krasniqi.
Ju mirepresim AgroSHQIPONJA.

 

Misioni dhe Vizioni ynë
Ne jemi të pasionuar për lidhjen e njerëzve me fuqinë shëruese të mjekësisë bimore.

Nëpërmjet formulimeve tona me cilësi të lartë, edukimit dhe angazhimit për qëndrueshmëri, ne synojmë të frymëzojmë shëndetin nga brenda. Vizioni ynë promovon praktika të qëndrueshme, të sigurta, bimore që kultivojnë një lidhje më të thellë me botën e bimëve.

 

Ekipi

Puna jonë me ekip