Sot patem kënaqesine të mirëpresim per herë te parë ne vizitë kryetarin e AAK-se z. Ramush Haradinaj me stafin e tij, djalin e deshmorit te Hamdi Berishes z.Kastriot Berisha si dhe z.Fatmir Shurdhaj me stafin e tij.
Gjate kesaj vizite u njoftuan me aktivitetet e kompanise si dhe sfidat e veshtiresit gjate situates se krijuar te pandemise.
Falenderim i veçante per kete vizite sepse krahas kesaj u njohen me shume me sketorin e Bimeve mjekesore aromatike(BMA).
Theksojme se dyert e kompanise sone jane te hapura per gjithe ata qe duan te na vizitojne dhe te shohin se afermi punen tone.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert