RECETAT E DIABETIT

RECETAT E DIABETIT Të dashurit e mi, Po ju flas për pësimet e MËSIMET e mia, që DIABETI më detyroi t’i përdor në jetën praktike. Këto mësime i kam marrë në klinikat serioze evropiane. Në secilën prej tyre kam takuar mjekë me dije e përvojë kulmore, që kanë të njëjtin emër: SPECIALISTË PËR EDUKIM TË DIABETIKËVE. Diabeti është SËMUNDJE e rëndë, kur nuk di ta…

Asgjë nuk mund të fitohet pa punuar shumë

Sot patem kënaqesine të mirëpresim per herë te parë ne vizitë kryetarin e AAK-se z. Ramush Haradinaj me stafin e tij, djalin e deshmorit te Hamdi Berishes z.Kastriot Berisha si dhe z.Fatmir Shurdhaj me stafin e tij. Gjate kesaj vizite u njoftuan me aktivitetet e kompanise si dhe sfidat e veshtiresit gjate situates se krijuar te pandemise. Falenderim i veçante per kete vizite sepse krahas…