Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte. Mosha:17-30 vjeç

Agro Shqiponja kerkon te punesoje te rinj dhe te reja qe te punojne ne fidanishte. Mosha:17-30 vjeç   Ofrohet Kontrate pune 6 mujore ( Mundesi te vazhdimit te kontrates se punes) Perparesi kane te interesuarit nga fshati Terpeze dhe Lladrovc. Per te gjitha specifikat te kontaktohet ne viber& WhatsApp 044/403-715 049/407-166 Te interesuarit te paraqiten ne daten 25.03.2022 ne zyren e Agro Shqiponjes. Suksese!

Kultivimi i BMA-ve per 2022-en.

Kultivimi i BMA-ve per 2022-en..   Fermeret qe jane te interesuar te vazhdojne kultivimin e bimeve dhe po ashtu te tjeret qe jane te interesuar te kultivojne per here te pare ju njoftojme te lajmrohen nepermjet viber & whatsapp +386 49 665 244‪ +383 49 269 773‬ Mundesia e bashkepunimit ofrohet per te gjitha Komunat. Ju lutemi te dergoni te dhenat tuaja ne menyre qe…