Depresioni sezonal është një problem që shfaqet gjatë stinës së vjeshtës.
Çajrat organike kanë efektet e tyre pozitive dhe energjike dhe veprojne shumë shpejt duke na dhënë forcë e na bën të ndihemi mirë.