Fidanet fermereve te Kaqanikut.

Foto te realizuara gjate furnizimit me fidane fermereve te Kaqanikut.

Shume shpejt do te furnizojme edhe fermeret e Komunes se Vitis dhe Ferizajit.
Te interesuarit per kultivim na kontaktoni per me shume.

Shume suksese e pune te mbare kete vite per gjitha fermeret qe kane kultivuar bime mjekesore aromatike.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.