MOLLË E EGËR (Malus Sylvestris)
🍏Përmbajnë acide organike , por më shumë kan acid metalik
🍏Molla e egër ka efekt të shkelqyeshëm kundër sëmundjes së sheqerit
🍏në rastet e diarresë
🍏Kundër acarimeve të grykës e faringut
🍏Ndihmonë aneminë
🍏Ul yndyrnat në gjak;
🍏Lufton yndyrën e krijuar në fytyrë;
🍏Largon zbokthin e flokëve;
🍏Lehtëson tretjen;
🍏Nxit rënien në peshë.

 

Përdorimi:
Në 3 gota uji zihen për 2-3 minuta një dorë me frutin.
Çaji pihet gjatë ditës.
Për zbokthin: Me çajin e mollës dhe të gjetheve të hithrës shpëlahen flokët.

 

-Për porosi online kontaktoni ne
+38344403715