Kultivimi i BMA-ve per 2022-en..

 

Fermeret qe jane te interesuar te vazhdojne kultivimin e bimeve dhe po ashtu te tjeret qe jane te interesuar te kultivojne per here te pare ju njoftojme te lajmrohen nepermjet viber & whatsapp
+386 49 665 244‪
+383 49 269 773‬
Mundesia e bashkepunimit ofrohet per te gjitha Komunat. Ju lutemi te dergoni te dhenat tuaja ne menyre qe te behet perzgjedhja e tyre.

Gjithashtu ne fund te ketij muajit planifikohet nje takim me i detajuar rreth çertifikimit ne grup per fermeret e interesuar.

Ju urojme suksese!