Pasi eshte kuptuar rendesia e çajrave artizanale qe prodhon kompania jone mbi 100 lloje te tyre, perpos kerkesave vendore eshte shtuar kerkesa dhe jashte vendit.

Tashme Çajrat tone mund ti gjeni dhe ne tregun Zvicerian.
dhe se shpejti edhe ate Gjerman.