Dergesa e pare per ne Zvicer. 🇨🇭
Pasi eshte kuptuar rendesia e çajrave artizanale qe prodhon kompania jone mbi 100 lloje te tyre, perpos kerkesave vendore eshte shtuar kerkesa dhe jashte vendit.
Tashme Çajrat tone mund ti gjeni dhe ne tregun Zvicerian.