Luftoni dhe parandaloni virozat e gripit apo çdo semundje & shqetesim me produkte natyrale:
-𝐐𝐚𝐣 𝐎𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐤
-𝐔𝐭𝐡𝐮𝐥𝐥 𝐌𝐨𝐥𝐥𝐞
-𝐕𝐚𝐣𝐫𝐚 𝐄𝐬𝐞𝐧𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞/𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫
-𝐊𝐫𝐞𝐦𝐚 𝐧𝐚𝐭𝐲𝐫𝐚𝐥𝐞
Agro Shqiponja ofron mbi 60 lloje te cajrave nga bime dhe fruta te malit te cilat kane nje ndikim shum te madh ne organizmin e njeriut duke luftuar semundje te ndryshme dhe shume njerez kane pasur sukses e kane gjetur sherim nga probleme si:
𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐢, 𝐝𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢, 𝐦𝐢𝐠𝐫𝐞𝐧𝐞 , 𝐬𝐞𝐦𝐮𝐧𝐝𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐦𝐮𝐬𝐡𝐤𝐞𝐫𝐢𝐯𝐞, 𝐳𝐞𝐦𝐫𝐞𝐬
𝐭𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐭, 𝐯𝐞𝐬𝐡𝐤𝐚𝐯𝐞, 𝐦𝐞𝐥𝐪𝐢𝐬𝐞, 𝐥𝐮𝐤𝐭𝐡𝐢𝐭, 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐳𝐢𝐭𝐞𝐯𝐞, 𝐝𝐢𝐚𝐛𝐞𝐭𝐢𝐭,𝐫𝐞𝐦𝐮𝐦𝐚𝐭𝐢𝐳𝐦𝐞𝐬, 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞𝐬, 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐤𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐞 𝐧𝐝𝐫𝐲𝐬𝐡𝐦𝐞 𝐮𝐫𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐭𝐣.
Gjithashtu ofron vajra te ndryshem esenciale dhe te kombinuar, kremra qe ndikojne 𝒏e 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒍𝒆𝒎𝒆 𝒕𝒆 𝒏𝒅𝒓𝒚𝒔𝒉𝒎𝒆 𝒕𝒆 𝒍𝒆𝒌𝒖𝒓𝒆𝒔, 𝒆𝒌𝒛𝒆𝒎𝒆, 𝒅𝒋𝒆𝒈𝒋𝒆, 𝒌𝒖𝒏𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒆𝒏𝒊𝒆𝒔 𝒔𝒆 𝒇𝒍𝒐𝒌𝒆𝒗𝒆, 𝒇𝒐𝒓𝒄𝒐𝒏 𝒅𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒌𝒆𝒍𝒒𝒆𝒏 𝒇𝒊𝒋𝒆𝒏 𝒆 𝒇𝒍𝒐𝒌𝒖𝒕, 𝒅𝒉𝒊𝒎𝒃𝒋𝒆 𝒕𝒆 𝒌𝒐𝒄𝒌𝒂𝒗𝒆, 𝒔𝒊𝒏𝒖𝒔𝒆, 𝒎𝒊𝒈𝒓𝒆𝒏𝒆 𝒅𝒉𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒍𝒆𝒎𝒆 𝒎𝒆 𝒖𝒏𝒂𝒛𝒂𝒕 𝒆 𝒔𝒉𝒕𝒚𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒌𝒖𝒓𝒓𝒊𝒛𝒐𝒓𝒆.
Per me shume Informacione Kontaktoni ne Viber dhe Whatsapp +383 44/403-715.

Sherohu Shendetshem!!!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert