Sot u nenshkrua granti ne bashkpunim me Agro USAID dhe MBPZHR.

Faleminderit Agro USAID qe per te dyten here po na mbeshtesin ne si kompani dhe qellimet tona te cilat do te i realizojm se bashku.
Ne me perkrahjen tuaj dhe punen tone do vazhdojme te punojm per te arritur realizimin e synimeve tona.