Asgjë nuk mund të fitohet pa punuar shumë

Sot patem kënaqesine të mirëpresim per herë te parë ne vizitë kryetarin e AAK-se z. Ramush Haradinaj me stafin e tij, djalin e deshmorit te Hamdi Berishes z.Kastriot Berisha si dhe z.Fatmir Shurdhaj me stafin e tij. Gjate kesaj vizite u njoftuan me aktivitetet e kompanise si dhe sfidat e veshtiresit gjate situates se krijuar te pandemise. Falenderim i veçante per kete vizite sepse krahas…